Sunshine corner… Mei Mei approved #catgivesthumbsup

Posted by | September 18, 2014 | Uncategorized | One Comment

 Sunshine corner... Mei Mei approved #catgivesthumbsup


About teamkitten

Kat Kalindi Cameron is an illustrator and designer who licenses her artwork for fabric, stationary, apparel, home decor and more. If you are interested in using any artwork for licensing or commissions please email kat@teamkitten.com

One Comment

  • Cenker says:

    Jag som troget har ff6ljt din blogg i flera e5r vill nu e4rligt skvira det he4r: Ff6rst blev helt betagen i din blogg, le4ste flera ge5nger om dagen och blev je4tteinspirerad. Sedan blev jag tveksam, ne4stan lite avundsjuk och trf6ttnade pe5 kf6ptips och alla snygga saker. De4refter rannsakade jag mina reaktioner och precis som med ve4nner, prylar hemma, jobb och annat se5 har jag funnit att mina sve4ngningar e4r sunda. Det e4r helt enkelt ett se4tt att stanna upp, ve4rdera och eventuellt omve4rdera. Det som sedan stannar e4r av be4sta kvalitet! Jag har valt att fortse4tta ff6lja din blogg se5 gissa om det e4r kvalitet!!!! Tack Petra! He5ll ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

for the latest artwork, news and special deals in your inbox click here